Jasa seorang ibu ni memang tak boleh nak dibandingkan..Segala apa yang mereka buat mesti ada sebabnya dan selalunya sebab tu adalah anak-anak mereka. Apa yang mereka buat semuanya demi anak..

Berapa ramai antara anda yang bekerja sambil jalankan bisnes sebagai side income, sama ada dropship, ejen ataupun stokis..Kalau ada, Puan Shahriza ni pun sama juga. Dia pun masih lagi bekerja sambil berniaga.

Puan Shahriza Ibrahim atau lebih dikenali sebagai Eija Shahriza ni tak pernah putus asa dalam bisnes..Apa yang lebih membanggakan, Puan Eija ni dah ada lebih 80 orang ejen sekarang!

Bagi Puan Eija sendiri, dia tak kisah pun berpenat lelah dan bersusah payah bila bekerja sambil berniaga..Apa yang dia buat semuanya untuk anak-anak dan dirinya sendiri.

Bukan apa, Puan Eija gaji yang dia dapat sekarang pun belum mencukupi untuk diri sendiri, anak-anak apa tah lagi untuk kedua orang tuanya. Paling-paling pun Puan Eija selalunya akan dahulukan anak-anak..

Struggle yang Puan Eija terpaksa hadapi sebelum ni, dia selalu ada masalah dengan duit..Duit ni bila tak ada memang jadi masalah! Itulah bila hakikat makan gaji ni kadang-kadang. Bila hujung bulan mulalah timbul masalah duit.

Bila Puan Eija komited dan bersemangat join program RichWorks secara konsisten, makin banyak ilmu yang dia dapat..Kejayaannya terbukti bila dapat buat rekod jualan sebanyak RM300,000! Power kan?

Khas untuk orang yang bekerja sambil buat bisnes secara part time! Berapa ramai antara anda komited untuk dapatkan ilmu marketing untuk bantu anda lonjakkan sales pada tahun 2020?

Terma Dan Syarat

1. Pihak RichWorks akan emelkan kepada anda maklumat program selepas anda membuat pembayaran.

2. Tiket ini tidak boleh ditukar ganti kepada nilai wang, kredit atau barang.

3. Tiket ini hanya boleh ditebus guna untuk program Zero To Million 2020 pada 13 hingga 15 April 2020 dan boleh digunakan hanya sekali sahaja oleh seorang penerima.

4. Pihak RichWorks berhak untuk menggantikan tempat, tarikh dan menukar penceramah jika berlaku sesuatu yang di luar jangkaan.

5. Pihak RichWorks berhak menukar terma dan syarat tanpa sebarang pemberitahuan terlebih dahulu.

6. Selepas anda membuat pembayaran, pastikan anda sertai Facebook Group Eksklusif untuk memudahkan komunikasi dan untuk kami berkongsi ilmu supaya anda dapat bersedia sebelum hadir ke Program. Sila cek emel anda untuk dapatkan info lanjut.

You have Successfully Subscribed!